Versió per a imprimir

Current Size: 100%

Turisme en família

El millor per a les vacances en família !

Un entorn protegit i preservat

Durant tot l'any, Narbonne-Plage, alhora estació balneària i barri privilegiat de Narbona, us acull dins un veritable territori de l'esport en la natura.

L'estació gaudeix de 300 dies de sol l'any i els seus nombrosos equipaments esportius i de lleure satisfaran els desitjos i plaers de tota la família, tant dels petits com dels grans.

Aprofiteu la nostra platja de sorra fina amb total seguretat, atès que hi ha sis llocs de socors que vigilen els banyistes. 

Aprofiteu les àrees de joc protegides per als nens, participeu en els torneigs esportius a la platja, tasteu els productes del mar després d'una sortida de pesca o durant les grans sardinades o menjades de tonyina o bé passegeu pels mercats de colors organitzats tot l'any a l'estació.   

 

Animacions gratuïtes de qualitat

Cada any, a partir del mes de març i fins al 31 d'agost, Narbonne-Plage obre el seu ventall d'espectacles a l'aire lliure, gratuïts per a tota la família !
Cada u trobarà el que més li agradi en el programa elaborat per als nombrosos hostes de l'estació: festes tradicionals (Sant Joan, 14 de juliol, 15 d'agost...), músiques actuals de tota mena d'artistes, grans artistes de varietats, nits de cabaret i espectacles per a nens. No falta res més per a unes vacances en família perfectes! 

... I també activitats lúdiques i culturals al centre de Narbona

Us ve de gust descobrir un patrimoni insospitat passant-ho bé? 

Narbona, ciutat d’art i d’història, us proposa jocs de pista per a nens i nenes de 6-12 anys i visites concertades per als més grans durant totes les vacances escolars !

 

Si no us voleu perdre cap d'aquestes festes, demaneu el programa a l'Oficina de Turisme !

Notre sélection

  • Français
  • English
  • Deutsch
  • Español
  • Català
  • Italiano