Versió per a imprimir

Current Size: 100%

Per veure i per fer en grup

Us calen llocs que no us podeu perdre o temes interessants per organitzar l'estada del vostre grup? Aquí en teniu alguns suggeriments per ajudar-vos!

Visites comentades
Conjunt monumentalTrieu una de les nombroses visites temàtiques i deixeu-vos guiar pel cor de Narbona. De l'antiga Narbo Martius romana fins als nostres dies, us explicaran 2.500 anys d'història sota les torres vigilants benèvoles del conjunt monumental constituït pel Palau dels Arquebisbes, el claustre i la Catedral dels Sants Just i Pastor.

 

 


Museus
Horreum

7 llocs i museus 
 acullen el vostre grup durant tot l'any, com a visita lliure, comentada. Hi descobrireu les riqueses del nostre patrimoni bimil·lenari, dels seus museus de França situats dins els monuments declarats d'interès cultural i artístic .

 

 

 

El mercat central

Halles
D'estil Baltard, us ofereix un petit tast del Mediterrani, ben proper. Deixeu-vos seduir per l'ambient de les nostres llotges centenàries, amb passavolants afamats, cuiners en potència i tota mena de gurmets. Prolongueu la visita i reposeu en un dels seus agradables espais de restauració.

 


 

Esports recreatius
Espace de LibertéA Narbona, els equipaments de l'Espace de Liberté són oberts de dia i de nit. Piscina olímpica exterior, piscina interior, tobogans aquàtics, pista de patinatge sobre gel i bolera us esperen per compartir bons moments. Després podreu recuperar forces allà mateix: els Grands Buffets acolliran el vostre grup en l'agradable marc d'un bufet pantagruèl·lic, a discreció!
Feu un passeig a cavall amb els proveïdors d'activitats eqüestres narbonesos.

 

Passejades originals

A Narbona, el vostre grup podrà seleccionar entre diversos passeigs lúdics o instructius per terra o aigua. Reserveu un passeig a bord del Trenet Turístic de Narbona o de Narbonne-Plage o embarqueu en el canal de la Robina.
 

 


Als voltants de Narbona


Hi ha nombrosos llocs d'una gran qualitat que el vostre grup podrà visitar. La xarxa Escapades a la regió narbonesa us proposa ampliar el vostre horitzó fent una estada a Narbona. Demaneu-ne la guia a l'Oficina de Turisme !

Notre sélection

  • Français
  • English
  • Deutsch
  • Español
  • Català
  • Italiano