Versió per a imprimir

Current Size: 100%

Espai protegit

Una estació-balneari al cor d'un espai protegit

Sou al Parc Natural Regional del Narbonès al Mediterrani!

 

Enclavada al peu del massís protegit de la Clapa

 

Per arribar a Narbonne-Plage abans cal haver travessat el lloc natural protegit de la Clapa, que aixopluga una fauna i una flora riques i molt reconegudes.

Narbonne-Plage garanteix unes bones vacances al cor d'un entorn ben protegit de qualsevol procés d'urbanització i amb espais de qualitat perquè en gaudiu.

 

 

A l’est i a l’oest de les zones humides i el golf Antique

Un paisatge totalment diferent us espera a les portes de l'estació-balneari…

Vorejant el litoral cap a l'oest en sentit Gruissan per arribar a La Nautique podreu albirar estanys, llacunes i flora típica de les zones humides. Fareu una ruta en la qual se succeeixen paisatges d'arrossars, canyissars i saladars (terres normalment cobertes per les aigües) i hi aniua una gran varietat d'ocells.

 

A l’est, en direcció a les cabanes de Fleury, es descobreixen les terrasses al·luvials de l’Aude i l’estany de Pissevache, el més salvatge... Cavalls blancs, bous negres, prats malves d'ensopegalls i de canyissos alts: sembla ben bé que siguem a la Camarga!

Darrere l'albufera, l'avenc de l’œil Doux, que descobreix un llac encimbellat dalt d'un penya-segat abrupte, és un lloc sorprenent d'una rara bellesa.

Narbonne-Plage, enclavada al cor d'un entorn protegit, és el punt de partida d'un gran nombre d'excursions.

Notre sélection

  • Français
  • English
  • Deutsch
  • Español
  • Català
  • Italiano