Versió per a imprimir

Current Size: 100%

Esdeveniments més destacats

Al llarg de tot l'any Narbona organitza nombrosos esdeveniments. Perquè pugueu triar les millors dates per a la vostra estada, a continuació us indiquem quins són els moments més destacats.

Feu clic a «Per saber-ne més» per obtenir-ne més informació.

21 de juny, Narbona i Narbonne-Plage

Festa de la MúsicaMúsics professionals i aficionats us convoquen a una nit musical i festiva pels carrers de la ciutat.
 

 

Del 21 de juny al 31 d'agost, Narbona i Narbonne-Plage


Clap' d’estiu: A Narbona, programació al voltant de la dansa, animacions culturals i festivals. A l'estació-balneari, programació temàtica: balls populars, cabarets, grans orquestres, grups «Nouvelles Scènes», nits de DJ, gires d'estiu.


Per saber-ne més


De l'1 al 9 de juliol, Narbona

Festival Nacional de Teatre d'Aficionats: Des de fa 28 anys, deu dies de representacions teatrals d'autors clàssics i contemporanis fan de Narbona l'Avinyó dels actors aficionats.

 

 

 Del 9 al 13 de juliol, Narbona

Horitzó MediterraniTercera edició d'aquest festival dedicat cada estiu a les cultures mediterrànies i en el qual es proposen concerts, cercaviles musicals, exposicions, conferències, àpats compartits i moltes més animacions.


Per saber-ne més

 

 


Del 15 al 19 de juliol, Narbona

Festival de Música i Història de Fontfreda: La bella abadia cistercenca rep, com cada any, Jordi Savall i Monserrat Figueras per celebrar-hi esplèndids concerts en les seves sales més prestigioses.

Per saber-ne més...


Del 20 al 24 de juliol, Narbona

Festival de Músiques Actuals: Quarta edició d'aquest festival, que pretén donar suport i incentivar la creació musical actual en totes les seves formes amb concerts i trobades entre artistes i públic en llocs com ara residències i classes magistrals.

Per saber-ne més...


 

4 i 5 d'agost, Narbona

Mercat de puces: Dos dies de promoció comercial al cor de la ciutat, amb vins i productes regionals i animacions de carrer. 

 

 

 

 Del 23 al 27 d'agost:

Festival Barques En Scène : Cada any, els últims dies del mes d'agost, la ciutat de Narbona organitza : bodegas, festival de les arts del carrer, animacions, concerts excepcionals, exposicions, visites teatralitzades…. Fer brillar els carrers, fer-los viure i animar-se, barrejar les cultures i les gents, donar ànima a la ciutat ! Narbona celebra el final de l'estiu amb cançons i bellesa amb aquest veritable festival de colors, dels sentits i del plaer compartit.
Per saber-ne més...

 


De l'1 al 31 de desembre, Narbona

Fééries de Nadal: Animacions de carrer, mercat de Nadal, cavallets i dolços típics de l'estació delecten els més petits... i també els nens grans.


Per saber-ne més...

Notre sélection

  • Français
  • English
  • Deutsch
  • Español
  • Català
  • Italiano