Versió per a imprimir

Current Size: 100%

Esdeveniments més destacats

Al llarg de tot l'any, Narbona organitza nombrosos esdeveniments. Perquè pugueu triar les millors dates per a la vostra estada, a continuació us indiquem quins són els moments més destacats de l'any 2011.

Feu clic a «Per saber-ne més» per obtenir-ne més informació.

21 de juny, Narbona i Narbonne-Plage

Festa de la MúsicaMúsics professionals i aficionats us convoquen a una nit musical i festiva pels carrers de la ciutat.
 

 

Del 21 de juny al 31 d'agost, Narbona i Narbonne-Plage


Tempos d’estiu: A Narbona, programació al voltant de la dansa, animacions culturals i festivals. A l'estació-balneari, programació temàtica: balls populars, cabarets, grans orquestres, grups «Nouvelles Scènes», nits de DJ, gires d'estiu.


Per saber-ne més

 

 

De 28 de juny al 7 de juliol, Narbona

Festival Nacional de Teatre d'Aficionats: Des de fa 28 anys, deu dies de representacions teatrals d'autors clàssics i contemporanis fan de Narbona l'Avinyó dels actors aficionats.

 

 

 


Del 10 al 13 de juliol, Narbona

Horitzó MediterraniTercera edició d'aquesta manifestació estiuenca dedicada a les cultures mediterrànies. S'hi proposen concerts, cercaviles musicals, exposicions, conferències, àpats compartits i moltes més animacions.


Per saber-ne més

 


Del 15 al 19 de juliol, Narbona

Festival de Música i Història de Fontfreda: La bella abadia cistercenca rep, com cada any, Jordi Savall i Monserrat Figueras per celebrar-hi esplèndids concerts en les seves sales més prestigioses.

Per saber-ne més...

1 i 2 d'agost, Narbona

Mercat de puces: Dos dies de promoció comercial al cor de la ciutat, amb vins i productes regionals i animacions de carrer. 

 

 

 

 

16 d'agost, Narbona

Festa dels Sants Just i Pastor celebració del VerolDesfilada de confraries bàquiques i de grups folklòrics per a la celebració del Verol (moment en què el gra de raïm agafa el seu color vermell) dirigida pel Consulat de Septimània. Cerimònia que coincideix amb les festes dels sants Just i Pastor, patrons de la catedral de Narbona.

 Del 21 al 24 d'agost:

Festival Trenet, Y a d’la Joie: Cada any, els últims dies del mes d'agost, la ciutat de Narbona organitza el Festival Trenetbodegas, festival de les arts del carrer, animacions, concerts excepcionals, exposicions, visites teatralitzades… Tota la ciutat narbonesa s’anima per celebrar el seu «boig cantant», cantat i reconegut arreu del món. Fer brillar els carrers, fer-los viure i animar-se, barrejar les cultures i les gents, donar ànima a la ciutat: l'ànima del poeta! Narbona celebra el final de l'estiu amb cançons i bellesa, amb aquest veritable festival de colors, dels sentits i del plaer compartit.
Per saber-ne més...

De l'1 al 31 de desembre, Narbona

Temps de Nadal: Animacions de carrer, mercat de Nadal, cavallets i dolços típics de l'estació delecten els més petits... i també els nens grans.


Per saber-ne més...

Notre sélection

  • Français
  • English
  • Deutsch
  • Español
  • Català
  • Italiano