Versió per a imprimir

Current Size: 100%

Enoturisme

Per arribar a Narbona, vinguem d'on vinguem, cal viatjar per l'interior de les vinyes. El massís de la Clapa, el de Fontfreda o les muntanyes de les Corberes acullen en els seus vessants terrers diversos i sorprenents.

La vinya: una història d'amor que fa 2.500 anys que dura

La vinya fa molt de temps que es va establir aquí, molt abans que els romans colonitzessin la regió. Des de sempre marca el ritme de la vida dels habitants, modela la identitat i la riquesa cultural de la regió i de la ciutat, els paisatges, els usos i els costums. Des dels vins romans citats per Plini o Ciceró fins a les collites actuals, la viticultura narbonesa, marcada pels esdeveniments que s'han succeït al llarg dels segles, crisis o èpoques daurades, sempre s'ha imposat amb una força poc comuna. 

Turisme i terrers es conjuguen per brindar als visitants l'ocasió de descobrir paisatges i patrimoni històric, a través d'una oferta ben diversificada.

 

Narbona, punt comú de nombroses denominacions d'origen controlades

Una ciutat que és al centre de dues denominacions d'origen controlades! Fins i tot per això Narbona ens sorprèn. A través de la DOC Coteaux du Languedoc La Clape i Quatourze, a més de la DOC Corbières, es fa palesa la relació íntima que uneix Narbona amb el bon vi.

El saber fer i la força dels vinyaters narbonesos són destacats i reconeguts per aquestes denominacions que fan la nostra ciutat molt atractiva per als amants del vi. Els magnífics castells i hisendes que fonamenten aquesta tradició en són els exemples més evidents. Enclavats al cor de les vinyes envoltades de valls, dominades per magnífics massissos, aquests indrets d’una altra època, d’una altra vida, us captivaran amb els seus encants.

Notre sélection

  • Français
  • English
  • Deutsch
  • Español
  • Català
  • Italiano