Versió per a imprimir

Current Size: 100%

Enoturisme

Una història d'amor que fa més de 2.500 anys que dura

Per arribar a Narbona, vinguem d'on vinguem, cal viatjar per l'interior les vinyes. El massís de la Clapa, de Fontfreda o les muntanyes de les Corberes acullen en els seus vessants terrers diversos i sorprenents.

La vinya: una història de més de vint-i-un segles

La vinya

La vinya fa molt que es va establir aquí, molt abans que els romans colonitzessin la regió. Des de sempre marca el ritme de la vida dels habitants, modela la identitat i la riquesa cultural de la regió i de la ciutat, els paisatges, els usos i els costums. Des dels vins romans citats per Plini o Ciceró fins a les collites actuals, la viticultura narbonesa, marcada pels esdeveniments que s'han succeït al llarg dels segles, crisis o èpoques daurades, sempre s'ha imposat amb una força poc comuna. 

Turisme i terrer es conjuguen per brindar als visitants l'ocasió de descobrir paisatges i patrimoni històric, a través d'una oferta ben diversificada.

 

 

 

 

 

 

 

 

Narbona, punt comú de nombroses  denominacions d'origen controlades

La Clape

http://ot-narbonne.raccourci.fr/files/ot-narbonne/themes/theme_base/imag...); background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; background-color: initial; font-size: 1em; line-height: 1.3em; font-weight: bold; color: #005189; background-position: 0px 5px; background-repeat: no-repeat no-repeat; border: 0px none initial;">Una ciutat situada al centre de dues denominacions d'origen controlades! Fins i tot per això Narbona ens sorprèn. A través de la DOC Languedoc - La Clape i la DOC Languedoc - Quatourze, i de la DOC Corbières, es fa palesa la relació íntima que uneix Narbona amb el bon vi.

El saber fer i la força dels vinyaters narbonesos són destacats i reconeguts per aquestes denominacions que fan la nostra ciutat molt atractiva per als amants del vi. Els magnífics castells i hisendes que fonamenten aquesta tradició en són els exemples més evidents. Enclavats al cor de les vinyes envoltades de valls, dominades per magnífics massissosaquests indrets d'una altra època, d'una altra vida, us captivaran amb els seus encants.

Notre sélection

  • Français
  • English
  • Deutsch
  • Español
  • Català
  • Italiano