Versió per a imprimir

Current Size: 100%

Els monuments gòtics

Narbona ofereix un patrimoni arquitectònic religiós de primera línia, especialment en l'àmbit del gòtic. La Basílica de Sant Pau, antiga col·legiata d'origen romà, és un exemple destacat del gòtic primitiu. El seu cor és probablement el primer cor gòtic del sud de França. 

L'antiga església N.D-de-Lamourguié, que en un altre temps formava part d'un conjunt de convents, pertany a l'estil gòtic meridional, caracteritzat per un estil auster, un plànol amb una sola nau. Finalment, a partir de les tècniques essencials elaborades al nord de França, la Catedral dels Sants Just i Pastor presenta agosarades voltes de creueria, de les més altes de França. En una de les seves resplendents capelles descobrireu una obra d'art única a Europa: el gran retaule de Nostra Senyora de Betlem, veritable joia de l'escultura gòtica del segle XIV.

 

Completeu la visita ampliant-la amb els altres estils:

Visita arquitectònica, a través dels segles, de l'època romana als nostres dies... Galeries subterrànies de l'horreum romà, monuments religiosos de l'Edat Mitjana, belles mansions renaixentistes, edificis de l'època clàssica, dels segles XIX i XX (Les Halles, Les Dames de França, el Palau del Treball).

Completeu la visita de l'arquitectura gòtica:

Església de Sant Sebastià (gòtic flamíger), claustre carmelita de Notre-Dame-de-la-Major.

 

Contacte:

Christophe CABRIER
Tel.: 00 33(0)4 68 90 30 66
Fax: 00 33(0)4 68 65 59 12
Adreça electrònica:
c.cabrier@mairie-narbonne.fr

 Reserveu una visita

Notre sélection

  • Français
  • English
  • Español
  • Català