Versió per a imprimir

Current Size: 100%

El que no us podeu perdre

Us calen llocs que no us podeu perdre o temes interessants per organitzar l'estada del vostre grup? Aquí en teniu alguns suggeriments per ajudar-vos.

Museus7 llocs i museus 
us acullen en grup durant tot l'any. En visita lliure, comentada, descobrireu les riqueses del nostre patrimoni bimil·lenari, dels seus museus de França ubicats en monuments declarats d'interès cultural i artístic.

 

 

 


El mercat central
D'estil Baltard, us ofereix un petit tast del Mediterrani proper. Deixeu-vos seduir per l'ambient de les nostres llotges centenàries que acullen cada matí cuiners potencials, passavolants afamats i tota mena de gurmets. Prolongueu la visita fent un àpat en algun dels agradables espais que proposen.

 

 

 

Esports recreatius

A Narbona, els equipaments de l'Espace de Liberté són oberts de dia i de nit. Piscina olímpica exterior, piscina interior, tobogans aquàtics, pista de patinatge sobre gel i bolera us esperen per compartir bons moments. Podreu menjar allà mateix : els Grands Buffets acolliran el vostre grup en un agradable marc al voltant d'un bufet pantagruèlic, a discreció !

Feu un passeig a cavall amb els proveïdors d'activitats eqüestres narbonesos.

 

Passejades originals


A Narbona, el vostre grup podrà seleccionar entre diversos passeigs lúdics o instructius per terra o aigua. Reserveu un passeig a bord del Petit Tren Turístic de Narbona o de Narbonne-Plage, o embarqueu en el canal de la Robina.
 

 

 

 

Als voltants de Narbona


Hi ha nombrosos llocs, molt interessants, que el vostre grup podrà visitar. La xarxa Escapades al la regió narbonesa us proposa ampliar el vostre horitzó fent una estada a Narbona. Demaneu-ne la guia a l'Oficina de Turisme !

Notre sélection

  • Français
  • English
  • Deutsch
  • Español
  • Català
  • Italiano