Versió per a imprimir

Current Size: 100%

Congressos i seminaris

Unint tradició i modernitat, ciutat d'art i d'història que mira cap al futur, Narbona conjuga un art de viure mil·lenari amb una qualitat de vida quotidiana dinàmica i calorosa.

Narbona Congrés proposa diversos llocs per a la celebració de congressos, amb diferents capacitats d'acollida i en emplaçaments carregats d'història o contemporanis. Poden estar ubicats tant al centre de la ciutat com a la perifèria, i els clients són diversos: comitès mèdics, científics i sectors com el jurídic o el mediambiental. Narbona Congrés ha acollit més de 30.000 congressistes des de l'any 2005.

Narbona aprofita aquest saber fer per acollir congressos i atreure una clientela de negocis i professional. Es posiciona, amb tota naturalitat, al bell mig d'esdeveniments importants. Els trumfos que guarda aquesta ciutat són nombrosos. Narbona està preparada i equipada per rebre esdeveniments d'empresa i ofereix la descoberta professional de la regió mitjançant llocs turístics.

Hi ha nombrosos espais per als diferents congressos, siguin d'abast departamental, regional, nacional o internacional.

Sales de congressos, col·loquis, seminaris

Contacte :
Servei de Negocis
Tel. : +33 (0)4 68 65 15 60
Fax : +33 (0)4 68 65 59 12

Narbona Congrés també és membre de l'associació de llocs per a la celebració de congressos Sémin'air en Narbonnais, que agrupa llocs de prestigi, hostalers, restauradors i agències de viatge receptives.

Notre sélection

  • Français
  • English
  • Deutsch
  • Català
  • Italiano